Bedrijven

Kies voor standaardiseren, en bespaar op uw IT-uitgaven!

Voor de uitbreiding van het computerpark kiest het mkb en grootzakelijke markt steeds vaker voor aanschaf van modellen conform de aanwezige hardware. Door het standaardisatieproces te verlengen besparen zij aanzienlijk op het IT-beheer en kunnen de huidige image/software blijven gebruiken.

HartmanDirect levert een breed portfolio aan producten welke doorgaans bij resellers en fabrikanten niet meer leverbaar zijn vaak nog met originele fabrieksgarantie.

 

Refurbished computers voor een fractie van de nieuwprijs!

De afgelopen jaren is er een stijgende tendens te zien naar de vraag van refurbished hardware. Deze hardware is na 3 jaar economisch afgeschreven en afkomstig van verschillende ICT vervangingsprojecten.  Nadat deze in het distributiecentrum van HartmanDirect volledig zijn gereinigd en een strengen kwaliteitstest hebben ondergaan worden deze refurbished aangeboden.

Door te kiezen voor refurbished hardware bespaard uw tot 70% op uw aanschaf.

 

Wilt u meer informatie over onze levering van hardware, specifieke upgrade mogelijkheden, of bent u opzoek naar een speciaal type computer, neem gerust contact op met HartmanDirect 023-5624400 (ma t/m vrij 9.00-17.30 uur) 

Close