Installatie

Naast het opkopen en afvoeren van bieden wij ook de installatie van nieuwe hardware aan. Zo kunnen wij nieuwe werkplekken plaatsen en aansluiten op locatie. Tevens kunnen wij nieuwe werkplekken voorzien van een nieuwe image zodat u direct gebruik kunt maken van de nieuwe werkplekken.

 

Werkplekken migreren

Doorgaans kost het vervangen van werkplekken veel tijd en energie. Wij helpen u graag met het migreren van de werkplekken om de downtime per werkplek te minimaliseren. Onze medewerkers hebben de kennis en ervaring om de oude werkplekken professioneel af te voeren en te vervangen voor de nieuwe werkplekken.

 

Wat gebeurd er met de oude apparatuur?

De afgevoerde apparatuur kan voor diverse doeleinde gebruikt worden. U kunt ervoor kiezen om de apparatuur te schenken aan een goed doel, te verkopen of u kunt de hardware aanbieden aan uw personeel.

Eerst zal de hardware door onze technische dienst gerefurbished worden in ons magazijn. Hierbij kunnen de system voorzien worden van een nieuw besturingssysteem, diverse hardware upgrades en garantie. Na het refurbishen kan de hardware op verschillende afleveradressen bezorgd worden.

 

  Meer informatie

goedkope computers contact1

    Bel 023 - 562 4400

  •     ma-vr 09:00 - 17:30 uur

goedkope computers contact2

    Mail HartmanDirect

  •     Binnen 24 uur antwoord

  Partners

Goedkope Computers - Microsoft refurb

 

ict waarborg logo